INFORMACIJE I PRODAJE

Prodajno mjesto:
Izvan kontrole streetwear
Radićeva 3 (u prolazu)
10000 Zagreb
Tel: 01 4831 483
Email: shop@izvankontrole.com

Sjediste:
Insolara.hr d.o.o.,
Vile Velebita 5b,
Zagreb

Poslovni racun:
HR2524840081107550264

Maja Filipovic zastupa drustvo samostalno i pojedinačno.
Temeljni kapital uplacen u cijelosti.

IZVAN KONTROLE

streetwear je vodeća trgovina na hrvatskom tržištu iza koje stoji istoimena tvrtka, specijalizirana za zastupništvo, uvoz i distribuciju vrhunskih europskih i svjetskih casual, streetwear i army brandova.
Dućan je smješten u centru Zagreba, a nalazi se u Amruševoj ulici, na broju 19.
Iza naziva tvrtke stoji skupina entuzijasta i zaljubljenika u nogomet, glazbu i sve ostalo što danas čini ulični način života i definira pojedinca unutar subkulture (navijačke, casual, mod, skinhead, hardcore, …)..

Možemo se pohvaliti činjenicom da zaista volimo svoj posao jer smo naš svakodnevni hobi i način života, te ljubav prema nogometu i glazbi pretvorili u sve uspješniju i stalno rastuću firmu.
Ideja za osnivanje ovog dućana razvila se 2004. godine na Oktoberfestu iz malog pijanstva i velikog prijateljstva i već iduće godine postala stvarnost. U početku su u našoj ponudi prevladavali vodeći njemački streetwear brandovi Hooligan i Pit Bull, talijanski Mentalita Ultras te svevremenski engleski brand Fred Perry.

NAŠA MISIJA

Od ne tako daleke 2005. mi smo se danas daleko odmakli i proširili našu ponudu, a pojava takvih „streetwear“ brandova na hrvatskoj subkulturnoj sceni, posebno onoj navijačkoj bila je i ostala više nego odlično prihvaćena.

Godine 2008. mijenjamo adresu i selimo se u novi poslovni prostor u Amruševoj ulici, gdje na 85 kvadrata čistog hardcore-a možete pronaći sve navedene brandove i informirati se o novoj kolekciji i trendovima koji tek dolaze.

Kontinuiranim rastom prodaje širi se i poslovanje tvrtke te uz spomenute na hrvatsko tržište uvodimo i nove brandove, među kojima treba izdvojiti Thor Steinar, Lonsdale, Surplus, Sokol Hrvatska Divizija, Alpha Industries, Action Now, Black Brain, Location, Knightsbridge, AC13 Production i Zg Rules.

Za većinu navedenih robnih marki postali smo ekskluzivni distributer na hrvatskom tržištu, a za pojedine i u regiji.

IK STYLE

Kako na poslovnom planu, tako i u privatnom životu dio smo hrvatske subkulturne scene na koju nastojimo utjecati svojom sve većom i boljom ponudom.
Pratimo europske i svjetske trendove ulične mode i nastojimo ih istovremeno predstaviti na hrvatskom tržištu. Brandovi iz naše ponude nisu namjenjeni samo navijačima nego svima koji prepoznaju njihovu kvalitetu, originalnost i tradiciju koja stoji iza svakog pojedinog imena.

Najbolji dokaz toga su Fred Perry i Ben Sherman, tradicionalne engleske robne marke koje već desetljećima osvajaju europsko i svjetsko tržište, a svakodnevno ih sa jednakom željom kupuju i sa ponosom nose svi „slojevi“ društva, od pripadnika raznih subkultura te drugih slavnih i manje slavnih osoba.

Održavajući poslovne kontakte, ali i dobre prijateljske veze sa svim našim inozemnim partnerima; tvrtkama, njihovom upravom, trgovinama i samim proizvođačima, nastojimo pravovremeno osvježiti našu ponudu i biti u korak sa europskim i svjetskim tržištem.
.

U našem dućanu možete pronaći sljedeće brandove: